Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Aukštos kokybės ud-aš hindi (kust-aš bahri) (aquilaria agallocha) 50gr-400gr nemokamai shıppıng

€9.73 €9.24
  • Modelio Numeris: 545654
  • Prekės Pavadinimas: sifa

Nauja

- +

Aukštos kokybės malti ud-aš hindi (kust-aš bahri) (aquilaria agallocha) 50gr-400gr nemokamai shıppıng

Šeima: Thymelaeaceaendan.Kiti Pavadinimai: Alice medis, Indija alice medis.

Jis auga Rytų Azijoje, Malajiečių Salos ir Indija.Jis auga daugiausia Kašmyro ir Kinija.Vasarą, žiemą lapai nepatenka.Vaisius yra kriaušės.Medienos dalys yra naudojami.

Yra baltos ir juodos spalvos-ruda tie.Šis augalas buvo vadinamas ust Kust i Hindi, ir jis buvo vadinamas " Kust i Bahri dolayı dėl to, kad pirkliai atsivežė į Arabų šalių jūra .Baltos spalvos rūšys buvo vadinamas "Kustı bahei arba" Kustı Aeabı abı ir juodosios rūšis buvo vadinamas " Kust-aš Hindi..

Šaknys, šakos ir žievė Ud-aš Hindi yra gardus medis.Kvapas yra aštrus, pikantiškas, netoli imbiero kvapas ir dervų.Naudojamas medicinoje ir eterinio aliejaus gamyba.Veikliosios medžiagos augalų yra eterinio aliejaus ir dervos .

Nauda Ud-aš Hindi

* šaukštas , 3-5 gramų propolis, 3-5 gr ud-i turkija mišinio gražiausių antibiotikų . * Už gerklės skausmas ir tonzilitu: Ud-i turkija miltai, sumaišyti su traukiamas į nosį. - Ud-i turkija, virintos ir gargled arba pilamas ir išsijotas iš marlę.Išsiskleidęs į gerklę. - Miltelių pavidalo 100gr ud-i turkija augalų šaukštelio gryno alyvuogių aliejaus

yra pridėta ir maišyti su mediniu šaukštu.Burna yra uždarytas su marlę ir paliko infuzuoti 15 dienų toje vietoje, veikiami saulės.Į paruošta nosies lašas išgydyti, todėl yra pasirengę lašeliai.Pacientui yra nustatyta ant nugaros ir kreipėsi į kiekvieną šnervę 2 lašai kūdikiams ir 5 lašai suaugusiems.

- Tai gerai, kad tonzilės turi būti pilamas į burną, septynis kartus po maišyti miltelių su vandeniu arba nuleisti per nosį.

- Ud-i turkija, dulkinės, išgerti 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną.Toliau 2-3 dienas.

- Dažnai tonzilitu, sumalti ud-i turkija augalų, sumaišyti su medumi ryte ir vakare, vienas arbatinis šaukštelis yra čiulpti (lėtai ištirpsta burnoje), toliau 2 mėnesius.

- Ud-i turkija virinto vandens su burnos skalavimo skystis ir medaus gargaliuoti.

- Jis yra išpučiamas į gerklę, miltelių pavidalo arba sumaišomas su miltelių, vandens ir alyvuogių aliejaus ir apvarvėti į nosį.

- Vėl už gerklės skausmas-tonzilitu, ud turkija liko vandenyje 24 valandas.Tai daroma gargling su vandeniu.

- Tais atvejais, kai tonzilitu, rekomenduojama pašalinti vandens garų arba smilkalų į nosį.

* Zatülcenp (uždegimas gleivinės, skreplių), lėtinis į ud-i turkija milteliai gali būti girtas arba sumaišyti su alyvuogių aliejumi .Ji pašalina skrepliai.

* opa ir gastritu: 3 g miltelių ud-turkeyis sumaišyti with1 puodelio gryno alyvuogių aliejaus ir 1 puodelis 3 dienas gerti ant tuščio skrandžio ryte.Nereikėtų naudoti ilgiau nei 3 dienas. - Ud-i turkija į miltelius, 3 g gumos guma, gryno alyvuogių aliejaus, arba sezamo aliejus įkaitinamas iki lydymosi ir gerti. - Ji yra naudinga skrandžio žuvo ir skrandžio plėtros. * Skrandžio skausmas: Ud-i turkija virtos andflavored su medumi gerti ant tuščio skrandžio.Ji sušildo skrandį,sukelia lytinis potraukis ir noras.

- Ud-i turkija kramtyti burnoje arba virta burną išskalaukite burną gražuolių nu.

* Galvos skausmas: Ud-i turkija milteliai, medus, šerbetą gerti kas yra mišrios.Ud-i turkija, dulkinės, sudrėkintais maverd ir taikomos kaktos yra naudinga pusę ir visą galvos skausmas.Į galvos skausmas, galvos skausmas, ud-i turkija milteliai yra atkreipiamas į nosis labai maža suma.

* Ausų skausmas: Ud-i turkija, miltai, alyvuogių aliejus su vandeniu, verdančiu, kol vandens virimo, kol alyvuogių aliejus yra apvarvėti į ausį.

* ir maras: Ud-i turkija smilkalai yra pagaminti.Jo kvapas pašalina šalčio.

* Suteikia stiprybės kūno: Ud-i turkija, miltų, medaus la sumaišyti ir valgyti.

- Taip pat naudojamas kaip kūno tonikas.Jis stiprina organizmą ir didina atsparumą veiksnių, tokių kaip nuovargis ir sveikatos vidaus organus.

* Inkstų smėlis: Ud-i turkija, virintos ir pagardintas medumi gerti ant tuščio skrandžio.

* Naudinga žmonėms, kurie ca n ' t saugoti savo šlapimo .Ji loosens šlapimo pūslės ir užkerta kelią dažnas šlapinimasis ir drėkinti.

- Virti ud-turkija su 1 šaukštu vandens.Pakartoti šlapimo ir menstruacinis kraujavimas .Leukorrhea taip pat naudojamas (balta išleidimo moterų).

- 4 g milteliai ud-i turkija, sumaišyti su 4 g milteliai, galangal, 1 puodelio šilto vandens ir gerti šlapimo srovė sustoja.

* Maliarijos: Ud-i turkija miltus sumaišyti su šaltu medaus šerbetas gerti.

* Stiprina ir nervų sistemos ilguoju laikotarpiu ir taip pat ramina .sustiprina ir padidina darbo jėgos.

* Kepenų skausmas: Ud-i turkija, virintos ir pagardintas medumi gerti ant tuščio skrandžio.

* Naudojami podagra, reumatas ir insulto.

* Šalto skausmai: Skausmas ir nuotėkio nereikalauja.Ud-i turkija miltai, vanduo, alyvuogių aliejus , verdantis, kol vandens muses ir likusį aliejų reumatas, grub ir sąnarių skausmai yra masažuojama.

Žymos: hyundai tucson usb, išmetamųjų hyundai tucson, essenti aliejus, automobilio prietaisų skydelio led, smilkalai oud, senosios medžio, vadovavo tucson 2017, aquilaria, įrašo prietaisų skydelis, smilkalų dervos

Panašūs produktai