Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Animacinių, Anime Filmų Pliušinis Žaislas Ledynmetis Mielas Sid Manny Diego Scratte Įdaryti Lėlės Miela Dovana

€16.06 €8.03
  • Įdaru: PP Medvilnės
  • Amžius: 2-4 Metai, 5-7 Metų, 8-11 Metų, 12-15 Metų, Suaugusieji
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Disney
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Trumpas Pliušas
  • Modelio Numeris: BTY-0024

Nauja

- +

modname=ckeditor

Piešimo anime pliušinis žaislas iš filmo "ledynmetis" mielas Sid Manny Francisko Scratte iškamša dovanų

Dydis: apie 20-27cmColor: kaip parodyta imagenMaterial: medvilnės felpaCondición: 100% brand new ir aukštos calidadPaquete: 1 vnt krepšyje opp.

Apie laivybos

Jei jums reikia greičiau laivybos, mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti Standartinio Laivybos Ervera.lt.Taip pat galite pasirinkti, DHL , EMS.Jei pasirinksite laivybos ekonomiškas, kaip Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ar Yanwen Ekonomikos Oro Paštu, tai gali užtrukti keletą 25-75 dienų, ir jūs visada galite sekti juo.PD: Jei turite kokių nors klausimų apie tai, pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Komentarai

Jūsų teigiamų komentarų, yra labai svarbu mums.Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 stars ir pasidalinti savo gražių nuotraukų.Jei turite kokių nors problemų ar klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kas įmanoma, siekiant ją išspręsti ir suteikti jums geriausias paslaugas, Ačiū!

Žymos: dumbo pliušinis žaislas, maradona marškinėliai, žaislas dinozauras, Dumbo, diego maradona, lol pliušinis žaislas, disney pliušinis žaislas, Disney, anime pet pliušas, ledynmetis scrat

Panašūs produktai