Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

10vnt juodų Plaukų Salonas Plaukų Šukos Tiktų Grožio Priemones, Plastikiniai Hairbrush Bendrasis Kirpykla, Patvarus Plaukų Šukos

€4.31 €3.02
  • Prekės Pavadinimas: PREUP
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Savybės:

1. Plaukų pjovimo šukų rinkinys: rinkinį sudaro šukos, įvairių formų, dydžių ir tipų, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.

2. Geras dizainas: kiekvienas šukos yra suprojektuoti su tiesūs dantys įvairių dydžių ir tankumą, kuris yra stiprus ir ilgalaikis, ir gali išvengti traukimas, tangling ar kenkia plaukams.

3. Plaukų pjovimo: dantys iš storo į ploną, anti-static ir patvarus, tinkamas plaukų kirpimo, ypač subtilus šukuosena

4. Medžiaga: ne lūžus šukų rinkinys pagamintas iš plastiko, tinka stori, garbanoti ar tiesūs plaukai, ir puiki dovana draugėms, merginų ir mergaičių.

Aprašymas:

Šios šukos rinkinys yra ne tik tinka kasdieniam naudojimui, šeimos, bet ir viešbučio naudojimo, ir taip pat gali būti naudojamas šukuosenų ir stiliaus, barbershops arba salonai.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Produkto svoris: 144g

Pakuotė:

10vnt * Šukų rinkinys

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: kirpykla, dekoras, sienos kabučių plaukų salonas, kirpykla pavadinimas, kirpykla kaklo roll, barbershop tapetai, vyrų salonas siena lipdukas, barbershop dizainas, kirpykla vienodas, kirpykla ženklas, barbershop logotipas

Panašūs produktai