Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Indų džiovyklė,Nerūdijantis Indų Džiovykla ir Drainboard Nustatyti,Patiekalas Drainer su Pasukama Snapelis,stalo Įrankiai ir Taurės Savininkas

€45.96 €34.47
  • dydis: 43*31*13cm
  • prekės pavadinimas: Lėkščių Džiovyklė, Nerūdijantysis Indų Džiovykla ir Drainboard Rinkinys
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Tipas: , Patiekalas Drainer su Pasukama Snapelis, Stalo įrankiai ir Taurės Savininkas
  • Svoris: 1775g
  • Spalva: juoda
  • Pakuotė: Dėžutė
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Indų džiovyklė,Nerūdijantis Indų Džiovykla ir Drainboard Nustatyti,Patiekalas Drainer su Pasukama Snapelis,stalo Įrankiai ir Taurės Savininkas

[100% Nerūdijantis & Stiprus Rėmas]: virtuvės patiekalas stovas yra pagamintas iš puikaus aliuminio rėmas, kuris saugo nuo rūdžių ir yra lengvesni ir patvaresni nei kiti panašūs nerūdijančio plieno indų lentynos.Mažų indų džiovinimo stovas turi keturis guminės kojelės, kurie padės išvengti slydimo ir apsaugoti jūsų kriaukle ir countertop nuo įbrėžimų ir lustai.

[Fast & Perfect Drenažo Sistemos]: Lengva nusausinti valdybos sukurtas puikus pikis, kad būtų išvengta vandens sutelkti stovo.Reguliuojamo drenažo kanalo pasisuka 180°, kuris yra puikus už vadovavimą nutekėtų vanduo tiesiai į kriauklę.Tai suteikia jums su keliomis įdarbinimo galimybes, kad geriausiai atitiktų jūsų virtuvės ir kriaukle aplinka.

[Daugiafunkcinis]: patiekalas kiaurasamtis su tvirto metalo konstrukcija leis jums turėti įvairūs indai, tokių kaip pilno dydžio vakarienė plokštės, indai, taures ir pan.Vienoje pusėje yra išimama indų laikiklis organizuota ir atskira džiovinimo. 4 šoniniai kabliai, kurie yra puikiai tinka vyno taurės, stiklinės, bokalai, puodeliai, ir drinkware.Puodelio laikiklis yra anti-scratch ir padės išvengti įbrėžimų.

[Erdvės taupymas ir Lengva Valyti]: stabilus nutekėjimo valdyba yra mažesnis, palyginti su įprasta nusausinti lentos.Stalo įrankiai ir indai gali būti lengvai sudėti.Patiekalai, džiovinimo stovas yra puikus nedidelis šeimos.Visos dalys yra nuimamas lengva valyti.Nedėkite į indaplovės.

[Praktiškai]: patiekalas džiovyklė su nutekėjimo valdybos padės išlaikyti jūsų virtuvės stalviršiai nemokamai iš lašų ir valykite.Priėmimo plauti indus mažiau nuobodus.Ši unikali aliuminio yra puikiai papildo tiems, kurie turi vario virtuvės reikmenys ar dekoro, užima minimaliai prekystalių ir puikiai tinka mažos virtuvės.

spalva: juoda + sidabrinė/raudona + sidabrinė/juoda

Medžiaga: aliuminio

dydis: 42x30x14cm

Pakuotės Turinys:

1 x stalčiuko

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1 3cm.

Žymos: patiekalas drainer virtuvė, kaimiškas patiekalas stovo drainer, išplėsti indų džiovyklė, kalėdų stalo įrankių laikiklis, drainer stovo, stalo įrankių laikiklis šuo, virtuvės stovo, lazdelėmis turėtojas, patiekalas drainer stovo, drainer stalo

Panašūs produktai