Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

25M Juosta Velcros Kablys ir Kilpa Stipri, lipni, Kablys ir Kilpa Užtrauktuku Juosta nailono lipdukas velcros klijais, su Klijais, "PASIDARYK pats"

€23.65 €11.59
  • 3 funkcija: Šilumos Varža
  • dydis: 16CM 20CM 30CM 50CM 60CM 80CM 100CM 110CM 150CM
  • Funkcija: Eco-Friendly, Šilumos Varža, Lipnios, Elastinga
  • Naudoti: Krepšiai, Garment, Batai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Juosta
  • Modelio Numeris: Juosta Velcros Kablys ir Kilpa
  • Medžiaga: 100% Nailonas
  • 2 funkcija: Lipnios

Nauja

- +

25M Juosta Velcros Kablys ir Kilpa Stipri, lipni, Kablys ir Kilpa Užtrauktuku Juosta nailono lipdukas velcros klijais, su Klijais, "PASIDARYK pats"

1.78.7 pėdų ilgio ritinio, 1 pora per langelį. 2.Aukščiausia Kokybė - Mūsų Kablio Kilpa juostelės su lipnia juosta tipų teikia didelį aukščiausios kokybės!Paprastas būdas, kad galima sutvarkyti - Labai patogus būdas tvarkyti be sugadinti objekto paviršius.Jei jums reikia, be supjaustyti, prašome palikti žinutę užsakymo arba susisiekite su mumis.Ačiū.

1.Nailono užtrauktuku uždarymo sistema pagaminta su austi nailono siūlų ir laikytis akrilinio rišiklio danga. 2. Kablys ir kilpa dalys parduodamos atskirai (į šiurkštesnė pusė yra kablys ir minkštesnė fuzzy pusėje yra kilpos). 3.KABLYS ir KILPA gali būti įsiūta audiniai arba taikomi kietų paviršių naudojant gamykloje taikomi gumos pagrindu klijai.Gali būti tiesiai-cut arba sukergtos ir supjaustyti.Didelis atsparumas tempimui medžiagos, daugkartinio naudojimo tvirtinimas daug produktų, įskaitant greitų pokyčių rekvizitai teatro pramonėje. 4.dėl daugybės paraiškų.Palaiko slėgiui jautrių kaučiuko klijais ir apsaugotas nuimamas linijinės. 4.Vežėjas/Pagrindo: "Velcro" nailono.Klijai: guma.Nuimamu apsauginiu sluoksniu: plėvele.Storis: 68 mils (vežėjas, klijai).

Žymos: velcro juosta, land rover logo lipduką, kavinė vienodas prijuostė, "velcro" elastingas kelnes, "velcro" gimnastikos kilimėliai, velcro užsegimas kabliukas dvigubas veidas, pakaba lipdukas, kablys ir kilpa juosta, daugkartinio naudojimo "velcro", 3m "velcro"

Panašūs produktai