Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

130PCS Apskrito Mezgimo Virbalai Nustatyti Bambuko Carbonized "PASIDARYK pats" Ranka Nėrimo Adatos Amatų Siuvimo Įrankių Priedų Rinkinys

€19.32 €13.52
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • mezgimo virbalai: 2mm-10mm 18size
  • Produkto Kategorija: virbalai, mezgimo
  • paketas B: 130PCS /maišelis
  • Prekės Pavadinimas: QJH
  • Tipas: Mezgimo Adata
  • paketas A: 118PCS /maišelis
  • Medžiaga: Bambuko
  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
  • Modelis: RX429
  • Naudoti: Mezgimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

QJH Mezgimo Adatos Set-18 Porų 18 Dydžio Bambuko Apskrito Mezgimo Virbalai, Spalvoti Vamzdis + 36 Vnt 18 Dydžių Vieną Nurodė Bambuko Mezgimo Virbalai, 2.0 mm-10.0 mm + Audimo Įrankiai, Mezgimo Rinkiniai

Komplektą sudaro: 18 vnt carbonized bambuko apskrito mezgimo virbalai su spalvingas plastikinis vamzdelis+36 vnt (18 porų) bendrosios nurodė bambuko mezgimo virbalai+ Audimo Įrankiai, Mezgimo Rinkiniai su byla.Bambuko apskrito mezgimo virbalai ateiti su 18 skirtingų dydžių skersmuo visam laikui, pažymėtos ant adatos, siekiant palengvinti pasirinkimą, dydžiai nuo 2 mm iki 10 mm.Bendras ilgis apvalaus mezgimo adata priemonių leist. 31.5 į.Vieną nurodė bambuko mezgimo virbalai 18 dydis, kuris yra nuolat išgraviruotas ant rankenos.Dydžiai nuo 2 mm iki 10 mm.Ilgis mezgimo adatos priemonė leist. 9in.Kiekvienas rinkinys apima visų populiariausių JAV dydžių, ir tada kai kurie!Nėra statinis reakcijos į tai leidžia jums audimo laimingai.

Rinkinys mezgimo kostiumas įrankiai yra puikiai tinka jūsų poreikius.Ar audimo šalikai, siūlus, supjaustyti, siuvimo, drabužių ir žymėjimo, tai gali padaryti jūsų mezgimo procesas sėkmingai.Puikus rankų darbo pynimas "PASIDARYK pats" priemones.Tai geriausias pasirinkimas už jus ruošia dovanas savo vaikams ar draugams!

Apskrito mezgimo virbalai rinkinys pagamintas iš bambuko medienos ir spalvingas plastiko.Mezgimas virbalais, yra pagaminti iš bambuko, kuris yra prabangus, lengvas ir sklandus.Kiekviena adata yra bight skaidraus plastiko vamzdeliai, kuris yra minkštas ir lankstus, tačiau yra pakankamai tvirti, kad išlaikytų savo mezgimo projektą.Vieną nurodė carbonized bambuko mezgimo virbalai pagaminti iš bambuko medienos,jie medinis kamštis dangtelis, viename gale.Adatos yra sklandžiai, be šerpetų.Tai bus saugūs ir prieinami, kai jums yra audimas.

18Size: 2.0 mm/2.25 mm/2.5 mm/2.75 mm/3.0 mm/3.25 mm/3.5 mm/3.75 mm/4.0 mm/4.5 mm/5.0 mm/5.5 mm/6.0 mm/6.5 mm/7mm/8mm/9mm/10mm

Pastaba: 1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 mm paklaida,ačiū.

2.Mūsų gaminiai yra paimti natūra.Dėl įvairių rezoliucijos ekranas, ten gali būti tam tikra spalva skirtumas tarp faktinės objektas ir nuotrauką.Prašome atsižvelgti į faktinį objekto kaip standartas.

Sveiki didmeninės !

Sveiki atvykę į Lašas laivybos!

Sveiki atvykę į lašas klausimų mums, ačiū už ieškote!

Pristatymas

1. Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

4. Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.

5. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).

Grąžinimo Politika

1. Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

4. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

5. Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Ervera.lt!

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.

2. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.

3. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Susisiekite su mumis

1. Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio.

2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymo,

3. prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

4. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: mezgimo staklės, vktech mezgimo adatos set, vežimėlio priedai 0, nėrimo, mezgimo mašinos., didelis mezgimo adatos, bambuko dantų šepetėlis, Bambuko Nėrimo, profesinės vėlimo rinkinys, siuvinėjimo needl, didelis siuvimo rinkinys

Panašūs produktai