Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

30/50/100ml Automobilių Rūdžių Valiklis Purškimo Metalo Paviršiaus "Chrome" Dažai Automobilių techninė Priežiūra Geležies Milteliai, Valymo Super Rūdžių Valiklis

€7.06 €5.02
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Talpa: 30ml/50ml/100ml
  • Prekės Pavadinimas: isfriday
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Rūdžių Valiklis Spray
  • Modelio Numeris: Rūdžių Valiklis Spray
  • Naudojimas: Visos
  • Stilius: Purškimo

Nauja

- +

⚡️ Vasaros Pardavimo Skatinimas! ⚡️ Naudoti Kodas VASARĄ gaukite 5% NUOLAIDA !Daugiau jokių kompromisų grubus ir oranžinė-išvaizdos metalinius objektus.Sugrąžinti blizgantis ir vertės, kiekvieno surūdijusių geležies, padaryti jį vizualiai patraukli dar kartą!Atkurti jūsų straipsniai " veiklos vientisumo ir funkcijų likebrand-naujų su visais purškimo!Atsikratyti erzina oksidacijos, kad subtilus ant keptuvės, dviratis-grandines, įstrigo durų rankenos ir vyriai, vamzdžiai, metaliniai baldai, ir dar daugiau!Savybės: ♥ Itin veiksmingas, netoksiškas valymo formulė. ♥ Puikiai tinka naudoti namuose ir transporto priemonės priežiūros.

♥ Pašalinti dulkinimo, oksidacijos, rūdžių ir smulkias daleles nuo metalo paviršiaus.

♥ Taikoma vietų, automobilių chrome dalys, nerūdijančio plieno gaminiai, visų rūšių santechnikos įranga.

♥ Taikomos chromo, magnio, aliuminio, nerūdijančio plieno lempos, bei kitų metalinių paviršių atkurti blizgesį.Aprašymai: ☑ Stiprus Rūdžių Šalinimo Stiprus rūdžių šalinimo iš karto tirpsta ir pašalina rūdžių ir smulkias daleles nuo metalinio paviršiaus, sukelia dulkinimo (oksidacijos).

☑ Puikios Tepimo Suformuluoti darnaus naudoti, o sumažinti trintį ir šilumos įprasto naudojimo metu.Ypač tinka išplėsti gyvenimo mašina.

☑ Blizgesį Apdaila Danga, Šis produktas turi poliravimo efektas ir palieka ploną vaško plėvelė, kuri tvirtai laikosi prie metalo mėnesius, kad paltai ir apsaugo metalo paviršių nuo oksidacijos.

☑ Daugiatikslio Naudojimo Taikomas, dažų, plastikų, transporto priemonių, countertops, indaplovės, orkaitės grotelės, ir vinilo.Ji taip pat yra nelaidžios elektrai ir nebus sukelti trumpojo jungimo ir todėl saugus naudoti net ir ant elektronikos. ☑ Saugus ir Ne Toksiškas, Ne korozinis, ne dūmus.Saugus naudoti aplink vaikai ir naminiai gyvūnai.

☑ Lengva Naudoti & nereikalauja Specialios Įrangos, ergonomiškas dizainas ir purškimo konteinerių lengva taikyti.Tiesiog purškimo ir nuvalykite.Ne arkos tepimo bet kokios rūšies dalyvauja ir reikia dėvėti pirštines, arba slepia, arba bet apsaugines priemones.

SPECIFIKACIJOS

Talpa: 30ml, 50ml, 100ml

PASTABA

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis.

Dėl skirtingos ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: xr rožinė gyvūnų atveju

Panašūs produktai