Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

ARSUXEO Veikia Marškinėliai Vyrams Quick Dry Suspaudimo Sporto Marškinėliai sporto Salė ilgomis Rankovėmis Treniruotės Mokymo Elastinga Fitneso Sportswear18T8

€23.81 €14.28
  • Sezonas: Pavasarį, Vasaros, Rudenį
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: VYRAI
  • Spalva: pilka, Mėlyna, Žalia
  • Prekės Pavadinimas: ARSUXEO
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Medžiaga: Poliesteris

Nauja

- +

Produkto savybės

Pareigos:Drėgmės Wicking ir saugo sausą Puikiai tinka visų tipų lauko sporto ir lauko sporto.Medžiaga:90% poliesteris + 10% spandex.Rungtynės medžiaga:87% nailonas +13% spandex.Asmenybės: 1.Nugaros dalis naudoti košė audinio, už kvėpuojantis ,jus sausa, kai pratimas. 2.Šviesą atspindintis logotipas gali jus ir saugus, kai naudotis tamsoje. 3.Dizainas:2 (1 dizainas ir UV apsauga rankovėmis,Elastingas audinys, gerai ruožas, jaučiasi laisvai, kai darai sporto.puikiai tinka pavasarį ir rudenį. 4.Labai minkštas & plonas sumažinti kūno svorį.Per savo pratimą, jūsų prakaitas bus greitai absorbuotas mūsų marškiniai ir jis bus sausas, per kelias sekundes.Tai marškinėliai suteikia jums labiausiai patogiai padėti savo treniruotės.Ir aukščiausios kokybės audiniai suteiks jums puikų oro vėdinimą.

Dydžių Lentelė

Produkto išsamiai

Priekinę dalį, naudokite minkšto audinio,drėgmės wicking.Nugaros dalis naudoti košė audinio, už kvėpuojantis ,jus sausa, kai pratimas.

2 in 1 dizainas,4-way stretch audinys,labai elastinga, jūs galite išplėsti savo kūną geriau tuo pasinaudoti.Jojimo vasaros nebijo saulės nudegimo.

Viršuje Susiuvimo Iškirptę su apsaugine juostele ,gali sumažinti trintį apykaklės ant odos.Laisvas hemline siuvimas, atsipalaidavęs patogiau sporto.

Vitrina

Pastabos Apie Verslo Bendradarbiavimą Jei esate pardavėjas, norite parduoti mūsų produktus, mes galime padaryti drop laivyba.mes jums siūlome gerus didmeninė kaina ir nuotrauka be vandens, taip, kad jūs galite parodyti jį į savo klientų.Apie Pristatymo Po to, kai mes atnaujinti sekimo numerį, galite stebėti jį maždaug 2 iki 5 dienų, jūs taip pat galite užduoti mums išplėsti pristatymo laikas už jus.O jei norite greičiau siunta, tai yra gerai, jūs galite pasirinkti, EMS, DHL, Mes galime suteikti jums nuolaida vežimo išlaidos.Apie Grąžinimo ir atlyginimo, Jei produktai sended su klaida ar su žala ir t. t.Kad priklauso pardavėjo atsakomybė, prašome susisiekti su pardavėju pirmą kartą, pardavėjas padės išspręsti šią problemą.Jei kitų priežasčių, ne-patiko-stilius, ar ne-fit-dydis priežasties.Ji yra gerai, galite sugrįžti produktus į jav, Tačiau pirkėjas turėtų mokėti visi grąžinimo, laivybos mokestis.Dėkojame už jūsų supratimą.Apie Dydį Informacija Mes turime dydžio diagramos, jei jūs negalite nuspręsti savo dydžio, tada jūs galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų.Apie Mokėjimo Metu, galite Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu sumokėti už užsakymą.Mes visada galvojame Klientų NĖRA.1 Jei turite kokių nors KLAUSIMŲ ar PROBLEMŲ, prašome elektroniniu PAŠTU MUMS.Mes tikimės, kad jūs turite nuostabų pirkinių patirties!

Žymos: marškinėliai joga, peaky blinder marškinėliai, uniqlo, fitneso marškinėlius žmogus mokymo, arsuxeo veikia triko, rashgard mens, striukė mtb, supermenus suspaudimo marškinėliai, adodas veikia tee, dri fit vyrai

Panašūs produktai