Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

USB "Flash" atmintinę Sandisk SDDDC2-128G-G46 Kompiuteris, Išorės Saugojimo atminties kortelės saugojimo įrenginys, skirtas pc nešiojamas Ultra® Dual Drive USB Tipo ŽENKLŲ, Flash Diskas 128GB 128 gb

€26.12
  • Modelio Numeris: Sdddc2-128g-g46
  • Produkto Tipas: Flash Diskas
  • Prekės Pavadinimas: SanDisk
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Sąsajos Tipas: USB 3.1

Nauja

- +

SPECIFIKACIJOS

Atminties OTG, USB "Flash" SanDisk Ultra Dual 3.1 128 GB yra naudingas produktas, tolesnio taikymo.Dažnai jums reikia išleisti built-in memory išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu.Dabar galite prisijungti panašią vairuoti technika ir perkelti failus į jį.

Atmintis SanDisk Ultra Dual. 128 GB yra metalo atveju.Diskas buvo lakoniškas dizainas, pagamintas naudojant elementų, juoda ir pilka spalvos.Neįmanoma pastaba kompaktiški matmenys ir lengvas, dėl to būtų galima nuolat nešiotis produktą su jumis.

Tomas накопителя-128 GB.Ji turi daug atminties saugoti failus.Maksimalus skaitymo greitis iki 150 Mb/s.Tai puikus parametras panašaus produkto.

Diskas yra įrengta ištraukiama mechanizmas.Jis leidžia jums apsaugoti jungtys nuo pažeidimų ir nešvarumų.Vežėjas gavo USB Tipas-C ryšį su mobiliojo ryšio įranga.Būtina nustatyti jų suderinamumą su jūsų prietaisus prieš perkant.Ryšys su kompiuteriu per įprastą USB.

IŠVAIZDA KODAS

Žymos: "flash" kortelė usb af, lexar micro sd, pendriv, usb "flash" diską, 128 gb usb, memory stick 30 128, netac ssd, sandisk ultra, sandisk usb, usb stick

Panašūs produktai