Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Pieno rūgštis, maisto kokybės natūralus ekstraktas, valgomoji pieno rūgštis, aukštos temperatūros varža, skonio priedų, konservantų, prese

€8.37
  • Tipas: Specialybės Įrankiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Maisto pramonės programas: 1) Pieno rūgštis yra stiprus konservantas poveikį.Ji gali būti naudojama vyno, gėrimų, mėsos, maisto produktų, konditerijos priėmimo, daržovių (alyvuogių, agurkai, perlinės svogūnas) marinating, konservų, grūdų perdirbimas, vaisių, saugojimo, ir patikslinimų.pH vertė, bacteriostasis, pratęsti galiojimo laiką, prieskoniais, palaikyti maisto produktų spalvą, pagerinti produkto kokybę, ir tt 2) kalbant apie prieskonių, unikalus rūgštus skonis pieno rūgštis gali padidinti skonio maisto.Pridėti tam tikrą kiekį pieno rūgšties, pagardų, tokios kaip salotos, sojos padažu ir actu gali išlaikyti stabilumą ir saugumą mikroorganizmų produkto, o todėl, kad skonio, švelnios ; 3), Nes pieno rūgštis yra lengvas ir vidutinio sunkumo rūgštingumas, jis taip pat gali būti naudojamas kaip pageidaujamas acidulant atidžiai suformuluota, gaivieji gėrimai ir vaisių sultys; 4) Kai alaus alaus, pridedant reikiamą kiekį pieno rūgšties, galima nustatyti pH vertę ir skatinti saccharification, kuris skatina mielių fermentacijos, pagerinti alaus kokybę, ir didinti alaus skonio ir pratęsti jų galiojimo laiką.Baltojo vyno, sake ir vaisių vyno, jis yra naudojamas pH, nesidaugintų, sumaišyti bakterijų, padidinti rūgštus skonis ir gaivus skonis; 5. Buferiniame pieno rūgštis gali būti naudojama kieti saldainiai, vaisiai, saldainiai ir kiti konditerijos gaminiai su saikingai rūgštaus skonio ir mažo cukraus kiekio perskaičiavimo kursą.Pieno rūgšties milteliai gali būti naudojami powdering įvairių rūšių saldainiai, kaip miltelių pavidalo rūgštus agentas; 5) Natūrali pieno rūgštis yra natūralus ingredientas pieno produktų.Ji turi skonį, pieno produktų ir gera anti-mikrobinį poveikį.Jis buvo plačiai naudojamas, sumaišytus jogurtą, sūrio, ledų ir kitų maisto produktų, ir tapo populiarus pieno acidifier; 6) Pieno rūgšties milteliai yra tiesioginis rūgštingumą reguliuojanti gamybos grikiai.Pieno rūgštis yra natūrali fermentacija rūgšties, todėl ji gali duoti duonos unikalaus skonio.Pieno rūgštis, kaip natūrali rūgštis reguliatorius, naudojamas duona, bandelės, pyragaičiai, sausainiai ir kiti kepiniai, dėl skonio ir bacteriostatic poveikį, ir gali pagerinti maisto kokybės ir išlaikyti spalvą , Pailginti galiojimo laiką.

Žymos: xr telefono dėklas bestfreind

Panašūs produktai