Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Magnetinio Kablys Valdytojas Žvejybos Įrankis Įrašo Kabinti Kabliukų Laikiklį ABS Plastiko Žvejybos Polių Kablys Sargas Su Elastinga Guma Žiedai

€1.04 €0.75
  • dydis: 2.6x1.2x1.1cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: ABS Plastiko
  • Tipas: Jungtis

Nauja

- +

Savybės:

1 Šis kablys valdytojas yra pagamintas iš ABS plastiko, aukštos kokybės ir saugios aplinkos apsaugos medžiaga, tiksliai apdoroti.Jis yra stiprus, patvarus ir neramus deformuoti.

2 kabliuko valdytojo traukos funkcija, turi stiprią magneto paviršiaus galvanizavimo proceso metu, tiesiogiai turintis jaukas kūno vertus, magnetas gali čiulpia kablys, išvengti tradicinis metodas, turintis jaukas su ranka ir buvo sužeisti piršto.Net jei ir yra vėjuotomis sąlygomis ir swaying sąlygas laive, jūs galite lengvai pakabinti kabliukų.

3 Šis kablys valdytojas yra įrengtos dvi skirtingų specifikacijų elastinga guma, žiedas, geras atsparumas, ilgaamžiškumas, nėra lengva senėjimo savybių, tinka įvairių dydžių meškerės.

4 kabliuko laikytojas turi fiksuotą funkcija, galite nustatyti, kad masalas kablys, skirti pratęsti ir išplėsti įėjimo, taip, kad kabliukas gali lengvai patekti ir pakabinti.

5 kabliuko valdytojas yra saugus ir patogus žvejybos įrankis su minkšta guma, padas ant nugaros, kuri padidina sukibimą tarp kablio valdytojas ir lazdele, apsaugo nuo slydimo ir negadina paviršiaus lazdele.

Techniniai duomenys:

Tipas:Žvejybos Kablys Turėtojas

Svoris:0.01 kg

Medžiaga:ABS plastikas,magnetas,elastinga guma

Tema:Sportas

Pozicija:Vandenyno,Ežero,Upės,Upelio,Reservior Tvenkinys

Žvejybos Tipas:Gėlųjų Vandenų Žvejyba,Žvejybos Swaltwater

Dydis:2.6x1.2x1.1cm

Savybės:Tvirtas,nešiojamas,magnetinis

Sporto Rūšis:Žvejyba

Spalva:Juoda

Pakuotė:

1x magnetinio žvejybos kablys valdytojas

2x elastinga guma, žiedas(įvairių specifikacijų)

Supakuota:opp krepšys

Žymos: savininkas, žuvų lazdele, žuvų kablys, lazdele turėtojas, viela iš nerūdijančiojo plieno, fishhook, strypas, Karpis kablys, žuvų kablys adata, daiwa

Panašūs produktai