Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Šuo Saugos Liemenė Sporto Diržas | Ne Traukti Diržai Pavadėlio Priedai, Patogus Neopreno Paminkštintas Pamušalas, Atspindintis Saugos Stitc

€12.60 €7.05
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Modelis: Kietas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Nailonas
  • Sezonas: Visi sezonai
  • Funkcija: atsiskyrusio
  • Tipas: Diržai, Šunys

Nauja

- +

【Aukštos Kokybės, lengvas, Patogus】: Pagamintas iš oksfordo audinys, 100% poliesteris, plati sponge paminkštintas krūtinės plokštė.Pramonės standartas premium nerūdijančio plieno snap kablys yra electroplated už patvarumas ir atsparumas dilimui.Liemenė diržai yra lengvas ir gerai padarė, nėra našta savo augintiniai.

【Didelis & Vidutinių šunų Veislių】: Mes turime skirtingų dydžių pasirinkimas, daugiausia tinka didelių ir vidutinių veislių.Jeigu jums turėtų pirkti dideli šunys, prašome priemonė dydį pagal dydžių lentelė arba susisiekite su mumis patvirtinti.

✔️ Dual Pavadėlio Priedus su No-Pull Variantas: Galinga Letena Sporto Panaudoti 2.0 yra du pavadėlio tvirtinimo funkcijos.Vieną priekyje, kuris pašalina pavadėlio traukiant ir antroje pusėje visiškai laisvės ir nuotykių!

✔️ Pilnai Pritaikoma, Puikiai Tinka: Mes pastatytas Sporto Panaudoti 2.0 būti pilnai reguliuojama 100% priderinama tinka.Mes pridėjome reguliuojami dirželiai tiek kaklo ir krūtinės, kuri leidžia puikiai tinka, nesvarbu, kokio dydžio/formos šuo.

✔️ Be vargo & Patogus: šalia yra pilnai pritaikoma tinka, mes taip pat pridūrė, patogus kamšalu visoje krūtinės ir nugaros ultimate komforto.Naudoti " quick-release sagtis lengvai įdėti ir aplink kaklą, o ne traukiant jį per jūsų šuns galva.

Žymos: grein diržas vyrams, šuo vest panaudoti prancūzijos, custom šuns pakinktai, šuo har, silicio veido valymo šepetys vibratorius, foreo, panty diržas vyrams, mayones regius, kablys pavadėlio, darbo saugos diržai

Panašūs produktai