Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Elektros Katė Žaislas Aikštės Magic Box " Smart Dantį Cat Stick Crazy Žaidimas Interaktyvus Katės Plunksnų Žaislai Kačių Gaudyti Pelę Dropship

€19.01 €12.55
  • Žaislai Tipas: Cypimas Žaislai
  • Tipas: katės
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Vilna

Nauja

- +

Rašyti :

Pasak daugelio bandymų rezultatus, jie rodo, kad mūsų interaktyvi katė žaislas greitis labai tinka katėms ir gali pritraukti kačių žaisti.Baudos viduje daro chaotiškai veiklos aplink, išlaikyti savo kates toli nuo nuobodu ir įgyvendinti savo medžioklės instinktus.

Į provocateur vilioja savo katę, kad pabandyti sugauti jį, juda atsitiktinai tarp 7 įvairių skylių.

Whisper ir tyliai, kai veiklos.Įsitikinkite, kad jūsų kačiukas nebus erzina triukšmas.Jei jūs įtraukėte bet kokį maistą viduje, tai bus ištekėti sukant nuosekliai, plėtoti katė gamtos jausmą grobį.

Eko-draugiškos medžiagos abs siūlo aukščiausius saugos standartus, dėl savo augintinio, su CE ir RoHS sertifikuotos.Judėjimo katė žaislas yra poliruoti sklandų ir saugų žaisti, ir non-slip gumos kojų apačioje laikyti žaislą iš stumdomas kai katės žaisti.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: smart " magic box

Medžiaga: abs kūną + kompiuterio skydelis

Dydis:177x177x65 (mm)

Taikoma objektas: katė

Baterija: 3.7 v 800mah

Maitinimas: dc 5v> 500ma

Galia: 1.2 M

Įkrovimo sąsają: tipas-c

Priedai: įkroviklis

Priedai:

magic box * 1, varžtas vairuotojas * 1

Pastaba

1. Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Mes naudojame geriausius produktus ir paslaugas, siekiant padėti jums.jei turite klausimų apie mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis ir mes padėsime ją išspręsti kuo greičiau

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Žymos: magic mouse, tampus katė žaislas, kačių žaislas, kačių žaidimų, katė žaislas, pelės touch, aukštos klasės dropship produktus, chip pliušas, katė pelę žaislas, 3d pelės

Panašūs produktai