Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Deerma Nešiojamų Kombaino Belaidžio Elektrinė Sulčiaspaudė Automatinė Universalus USB Įkraunama Sulčių Puodelio Supjaustyti Maišytuvas Pasaulio Versija

€36.19 €25.33
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Sulčiaspaudė
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Šilumos Išsaugojimo Funkcija: No
  • Savybės: Daugiafunkcinis
  • Bako Medžiaga: PP
  • Kontrolės Tipas: Mygtukas
  • Stilius: Rankinės
  • Prekės Pavadinimas: ICOCO
  • Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
  • Maišymo Rankos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Vienetų skaičius: 1
  • Talpa (l): 0.5 L
  • Chopper Medžiaga: PP
  • Funkcija: Sultys Extractor, Maišant, Maišymo, Vaisių Sultys, Vaisių Ir Daržovių

Nauja

- +

Savybės:

1.Greitas Namų: Elektros česnakai maišyklės, tik reikia paspauskite, norėdami baigti maisto pjovimo darbus.Venkite prieskonių, čili dirgina odą rankas ar akis,ir išvengti daug laiko prieskonių paruošimo.JS100 greitai pjausnių iki pagardinti jums paruošti maistą.

2.Daugiafunkcinis naudojimas: Ji gali būti naudojama tvarkyti česnakai , imbieras, ir vaikų maisto papildas.Tinka smulkinimo ir maišymo maisto produktų, tokių kaip vaisiai, daržovės, morkos, svogūnai, česnakai, ir mažą kiekį mėsos be kaulų, kurie taip pat yra naudojami priimant įvairūs padažai.

3.Nešiojamų ir ultra-light-Kompaktiškas korpusas, dizainas, lengva nešiotis.Didelės talpos baterija, gali būti naudojama kelis kartus, palaiko USB kabeliu, ir gali būti naudojamas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Tai yra gera priemonė virimo mažos virtuvės, RVs, kelionės, kempingas.

4.Nekilnojamojo medžiaga: 150ML talpos, trijų sluoksnių nerūdijančio plieno trimatis ašmenys,ABS/PC/nerūdijančio plieno medžiagos,, kurie yra nekenksmingi jūsų šeimai ir vaikams, todėl prašome naudoti ją be rūpesčių.

5.Aštrių ašmenų: ašmenys yra aštrūs, būkite atsargūs, valymo ir įdiegimas, siekiant išvengti pjovimo savo rankas.Mentele yra įtrauktas lengva valyti.Galite skalauti taurės ir peilis su vandeniu, po to naudoti.

Aprašymas:

Šiame maišytuve yra lengva valdyti ir sutaupo daug kepimo laiką.Tai geras pagalbininkas jūsų virtuvėje.

Techniniai duomenys:

Spalva:Mėlyna

Galia:40W

Talpa:150ML

Svoris:350g

Dydis:13.7*10.4*10.3 cm

Pakuotė:Anglų Pakuotės

Medžiaga:ABS+Nerūdijančio Plieno

Pakuotė:

1*maišytuvo

1*vartotojo instrukcija anglų kalba

Savybės:

1.Belaidžio: Breaking pančių laidai anksčiau, dar viena galimybė laisvai, kada ir kur youare šviežių paramos.Nereikia prijungti prie elektros šaltinio, tiesiog vienu mygtuko, galite gauti puodelį ofsweet ir rūgščiosios sultys.

2.Dantytomis peilis konstrukcija: Jis turi kelis pjovimo briaunos withsharp peiliukai.Ji yra suderinta su sukimosi greitis 21,000 kartų/min.Į sirring yra kruopštus, sultys yra švarus ir tvarkingas, net ledo kubeliai gali būti lengvai pažeistas, ir entranceis švelnus ir šilkinis.

3.4 kartus pakratykite maišant: sultys taurės rolls tolygiai, kiekvienas colių yra visiškai maišomas, ir juiceand vandens mišinį, gerai, kad ji negali būti sluoksniuotos ilgą laiką, Taip, kad youcan mėgautis šilkiniai grožį kiekvienas įkandimas.

4.lengvas korpusas: visos mašinos yra tik 0,6 kg.kuris yra lengvesnis nei " Macbook Ari.Jūs galite jį nešiotis su savimi andpack ji lihly, transfoming į mobilųjį syvų ekstrahavimo gamykloje, ir jūs galite gerti įkandimo freshjuice bet kuriuo metu papildyti viality vitamino C.

5.Didelė tikimybė, lauko iškylų: Sultys belaidžiu ryšiu, atsikratyti sudėtinga laidai, ir išjungti, kai jums keliauti lauke. 1500MAHlithium baterija, nemokamai vieną kartą, gali padaryti daugiau kaip 8 stiklinėje sulčių ilgą laiką, batteryisdurable, todėl, kad jūs taip pat galite išspausti skanus lauko iškylą.

Aprašymas:

Tiesiog paspauskite 3 kartus atidaryti sistema.Imant, nėra reikalo nerimauti, kad jis bus netyčia atidarė kietais objektais.

Techniniai duomenys:

Įtampa:220V

Galia:140W

Wight:600g

Talpa: 400 ml žymės

Dydis: 7.5*7.5* 23.3 cm

Medžiaga:PCTG+304 nerūdijantis plienas+PP

Baterijos talpa:1500mAh

Įkrovimo laikas: apie 3 val.

Pakuotė: Anglų Pakuotės

Pakuotė:

1*Sulčiaspaudė(akumuliatoriumi)

1*Puodelio Dangtelį

1*USB Kabelis

1*Vartotojo Instrukcija Anglų Kalba

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: sulčiaspaudė citrina, tešlą spragilas, deerma xiaomi, miniatiūriniai kombaino nešiojamų, didelės komercinės maišiklis, mixr, mini šluotelė, bpa free maišytuvo dalis, magic bullet įrankių pakeitimo, kombaino už pochlebca

Panašūs produktai