Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Šiaurės Animacinių Filmų Vaikams, Aukštis Valdovas Aliejus, Drobė Kabinti Augimo Diagramos Aukščio Matavimo Lipdukas Vaikų Kambario Sienų Apdaila

€16.73 €7.87
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Aprašymas

Kūdikių aukštis augimo diagrama gali būti naudojama bet kurioje vietoje, kuri idealiai tinka vaikams vaikų darželio apdaila, vaikų, miegamojo, vidaus sienos ar langai, žaidimų kambarys, gyvenamasis kambarys, ir namų puošmena.Su virve prie augimo diagramą, ji yra lengva įdiegti ir pašalinti.Jūs galite sulankstyti ir atsiskleisti, bet kuriuo metu ir bet kur.Lengva sulankstyti ir nešti.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Mediena ir aliejus, drobė.

- Dydis: Apytiksl. 142x30x0.1cm/55.91x11.81x0.04inch.

- Tegul mūsų kūdikių augimo diagramos valdovas padėti jums sekti visų savo childs aukštis etapai, nuo gimimo ir už jos ribų!

- Animacinių filmų "švyturio" modelio dizainas, kad ji tinka jūsų patalpų dekoras.

- Kiekvienas iš mūsų vaikų augimo diagramas yra pagaminti iš patvarios medžiagos skiaute, kad jis bus paskutinis, kaip branginama šeimos atmintį.

- Medinės kabyklos ir virve, kad kabo jūsų sienos valdovas augimo diagramos lengva.Visi jums reikia yra vinis!

- Visą vaikas augimo valdovas ritinius, todėl lengva perkelti arba laikyti taip, kaip reikia.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x Augimo Diagrama

Žymos: paprasta aukštis diagramos, growth meter, šiaurės aukštis lipdukas, matavimo aukštis, kūdikių elf, vaiko augimo valdovas, kulniukų aukštis diagramos, augimo diagramos lipdukas, žaliųjų augalų, augimo valdovas

Panašūs produktai