Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Boti Teptuku-Balta Sintetinių Plaukų Mazgų Lemputės Tipas Dienos Išskirtinis Barzda Priežiūros Priemonė Rankų Darbo Barzdos Formavimo Rinkinys

€4.31 €2.89
  • Gamybos Metodas: RANKŲ darbo
  • dydis: 20mm-30mm
  • dydis tipas: priimti pritaikymas dydis
  • Kaina: žema kaina
  • Kokybė: Aukštos Kokybės
  • Funkcija: Vyrų barzdos šepetys
  • Elemento Tipas: Skutimosi Šepetėlis
  • Aukštis: 65mm ar Individualų
  • Sale: factory outlet
  • Prekės ženklas: Boti Šepetys
  • Modelio Numeris: BT3106b
  • Skersmuo: 24mm
  • Formos: Lemputės
  • Prekės Pavadinimas: BOTI
  • Spalva: balta
  • Medžiaga: sintetinių plaukų
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Boti teptuku-Vyrų Skutimosi Šepetėlis balta sintetinių plaukų mazgų Lemputės Tipas Dienos Išskirtinis Barzda Priežiūros Priemonė Rankų darbo Barzdos Formavimo Rinkinys

Dydis:19mm-30mm

Medžiaga:sintetinė plaukų

Gamybos būdas:rankų darbo

Tipas:lemputės

Raundas važiuoklė:atsitiktinis spalva

1.Ventiliatorius Naudos :Sekite mūsų parduotuvėje, gausi kuponą.

2.Parduotuvės Naudos: Prašome spustelėkite parankiniai ir įtraukti savo produktus į pirkinių krepšelį, jums bus gauti daugiau kuponų.

Apie Boti Šepetys

Hebei Boti Brush ' s factory buvo maždaug 30 metų.Dabar gamykla yra tiesiogiai susiduria vartotojai.

Pasak rinkos paklausos bei įvairių vartotojų perspektyvos, skirtingų serijų produktai yra ištirti ir pagaminti.Toliau pateikiami kai kurie instrukcijas Hebei Boti Teptuku.

1. SSAD yra super aukšto tankio.Palyginti su normalaus tankio, tankio SSAD padidėjo 10% iki 15%.

2. Išsipūtęs yra naujo tipo, nes forma aukštis Išsipūtęs yra apie 60, o aukštis normalus mazgas yra apie 65, taigi, palyginti, Išsipūtęs atrodo trumpas ir riebalų.Dabar mes turime keturių rūšių mazgų, kurie gali būti pritaikyti, t. y. ventiliatoriaus, lemputės, išsipūtęs, ir naujos lemputės.

3. Kiekvienas mazgas turi geriausią gelis galvos ir išskirtinių gamybos technologijų

4. SSAD Šilko HMW šifruojami šilko aukšto kalno balta, po daugelio metų technologijos kaupimo gamykloje, sudėtingas ir daug laiko atimantis rankinis gamyba, tad kaip išsaugoti plaukų aliejus kiek, ir naudoti geriausias kokybės barsukų plaukų padaryti, taigi, ji jaučiasi labiau liečia mano, kaip šilko.

5. SSAD Foregoer barsukų plaukų mazgas, kuris jaučiasi labiau elastinga kai naudojamas keltis.Ji mano, kaip šilko.

Gamybos procesas yra šiek tiek panašus į HMW, kad plaukų aliejus yra saugomi, kiek ir geriausios kokybės barsukų plaukai yra naudojamas, Todėl jis jaučiasi daugiau kaip šilko.

6. SSAD Lyderis silvertip skiriasi nuo bendrosios silvertip rinkoje.Ji turi didesnį tankį, nei bendrosios silvertip rinkoje.Viršuje yra prabangiau ir mano, lygesnė liesti.

7. Šiaurės Kinijoje barsukų plaukai yra mūsų naujai pavadintas apibrėžimas barsukų plaukų.Nes temperatūra ir augimo aplinką badgers Šiaurės Kinijos tinka, plaukų kokybės barsukų plaukai yra labai didelė, ir plaukai yra labiau minkštas.Šiaurės Kinijos barsukų plaukų mazgas paprastai yra pagaminti su plaukų per 90mm, su aukštos kokybės plaukų patarimai, baudos viršūnes, ryškiai juoda juosmens, gera parama ir geros elastingumą.

8. SSAD kapitonas geriausių dvi juostos barsukų plaukų mazgas serija yra vis dar padaryti su barsukų plaukų ilgis 90mm ar daugiau.Paramos ir elastingumas, yra labai geras.Ji taip pat yra labai svarbus vadovo knotting.

9. Kablys serijos bruožas yra tai, kad yra mažas kabliukas, ant kiekvieno plaukų patarimas, kuris atneš kitoks jausmas, kai jis paliečia odą.Ši paramos rūšis ir elastingumas, yra labai geras.

Botti ' s factory yra ne tik skirta mokslinių tyrimų ir plėtros mazgų, bet taip pat daugiausia dėmesio skiriama mokslinių tyrimų teptuku rankenos, laikikliai, dėklai, saugyklų ir kitų aspektų.Mūsų gamykloje patobulinta mašina, įrankiai ir techninės komandos, o produktai yra visi rankų darbo.Kiekvieną rankenos, atramos ir sandėliavimo dėžutės yra ne visai tas pats, visi jie unikalūs.

Mes priimame pritaikymas visiems mazgų ir rankena dydžių, net vienas, mes priimame pritaikymas savo reikmėms, gaminti unikalius produktus, už jus.

Siuntos Ir Grįžti

1. Po apmokėjimo , sklypas bus išsiųsti per 72hours.

2. Laivas iš Kinijos.Po sklypas atvyko ne savo šalyje, kuris gali būti tikrinamas dėl vietos po svetainę.Ji paprastai trunka 12-60 dienų pristatyti jūsų nurodytu adresu.

3. Paramos grąžinimo ir keitimo 15 dienų,Jums reikia padengti pusę laivybos kaina.

Žymos: hub75 led panel, teptuku skustis, žalias rankinukas odinis, yaqi juosta šepetys, barzda už, barzda roller, men shoe sport, minkštas sintetinis skutimosi šepetėliu, vyrų skutimosi rinkinys, syntatic skutimosi šepetėlis

Panašūs produktai