Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

2/4Pcs Sunkiųjų Žalvario Universalus Rato Varžtus, Senovinių Kvadratinių Taurės Baldų Ratukas Ratai Sofa-lova, Kėdė, Spintelė Workbench

€13.18 €10.81
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

2/4/8Pcs Sunkiųjų Žalvario Universalus Ratų Varžtai, Aikštėje Taurės Baldų Kojų Ratukas Ratai Sofa-lova, Kėdė, Spintelė Workbench

Produkto aprašymas:

Prekės pavadinimas: Universalus Metalo Ratukai

Medžiaga: Žalvaris

Aikštėje taurės Vidinis skersmuo: 27mm

Aikštėje taurės Išorinis skersmuo: 33.5 mm

Paketas apima:

1/2/4/8 Vnt x Universalūs Ratukai su varžtais

Aukščiausios kokybės medžiagos:

Mūsų ratukai pagaminti iš aukštos kokybės žalvario metalo,kuris yra tvirtas apkrova ir stiprus atsparumas smūgiams.Tai nerūdijantysis ,patvarus,antikorozinės ir nėra lengva, nyksta ir senėjimo.

Tyla ir apsaugoti aukštas:

Lygaus paviršiaus ir aptakus roller iš ratukai užtikrina, kad ratukai leidžia roll sklandžiai ir tyliai, nekuriant atšiaurių garso ir jokių įbrėžimų paliekant ant bet kokio paviršiaus.

Priminimas:

Prašome įvertinti dydis baldų kojos prieš perkant, ir tada palyginti vidinis skersmuo turas taurės produktas.Tik tie, kurie yra mažiau nei arba lygus vidinis skersmuo turas taurės tinka pirkti.

Plačiai taikyti:

Metalo ratukai yra plačiai naudojami kilnojamieji baldų įskaitant Sofa, stendai, spintos, kėdės, stalo, Batų spintelė, staliukas, kt.

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: fix guminis ratukas, aukso ricinos ratų, robotas varantys, ratukas roller varantys, moterų ratukai, centras varantys 100mm, Ratukas Varantys, ratukas varantys sunkiųjų, grindų ilgis mergina, rc varantys

Panašūs produktai