Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Acecamp Tritan Vaikams, Vandens butelis su šiaudų 350ml BPA Free Mini Dydžio Puodelio Vandens

€5.88
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Acecamp
  • Talpa: 301ml- " 400ml

Nauja

- +

Savybės

[Lengvas, Kompaktiškas] Nepaisant tūris 12OZ, svoris, o butelis yra tik 0.23 lb.Be to, kilpinė rankena dizainas leidžia lengviau atlikti lauke.Sunku antgalis dizainas leidžia žmonėms visų agesto gerti comfortablly.

[BPA & Kenksmingos Medžiagos Laisvas] vandens butelis pagamintas iš Amerian Tritan medžiagos, kurios yra patvirtintos kaip kūdikis saugi medžiaga, iš Europos ir Amerikos rinkos.Kai pilamas aukštos temperatūros vandens, ji nekuria jokių BPA ir kitos kenksmingos medžiagos.Ji padės jums sveikiau ir saugiau.

[Vienas Push Open] šiaudų automatiškai pop-up tik vienu paspaudimu.Ji yra lengva ir suaugusiems, ir vaikams.Mes galime atidaryti butelį, iš karto net per lauko veikla.

[Taikyti Kelis Situacijų] Platų nagų dizainas yra puikus addicecubesor vaisių.Taip pat patogu plauti ir cleanng.Kelių spalvų vandens butelis yra geriausias pasirinkimas, kaip dovana artimiesiems bei draugams.

[Lifetime Garantija] Mes visada įdėti klientas exxperience pirmas.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir prašyti pakeisti arba grąžinti pinigus.

Žymos: kailio karšto vandens butelį, ryšiai puodeliai, plastikinių šiaudelių, kolba klubo, raketų viryklė, sodo vandens, chilis, titnagas, raagi vandens butelių, puodelis

Panašūs produktai