Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Karšto Išardomi Pjaustymo Lenta su Colander Nešiojamų Skalbimo Vaisių, Maisto Klasės, Kriaukle Saugojimo Krepšys su Nusausinti Plug

€10.67 €7.69
  • Stilius: modernus ir paprasta
  • Tipas: Kapoti Blokus
  • Sertifikavimo: CE / ES, CIQ
  • Pakuotė: Viename Paketas
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: kempingas kriaukle
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Formos: Rectangle

Nauja

- +

[Ekologiška Medžiaga]Mūsų Pjaustymo Lenta yra padaryta iš maisto kokybės premium PP + TPR medžiagos, patvarus, jokio kvapo, netoksiškas, nr. krekingo, nr. deformacijos ir lengva valyti.Ji suteikia švaraus maisto ruošimo paviršių kiekvieno valgio. 30mm papildomų storis suteikia geresnį patvarumą.

[4-in-1 Multi-funkcija Išardomas Krepšys]Naujų atnaujinti virtuvės įtaisą.Kaip Pjaustymo Lenta, šis punktas veikia puikiai sukapoti ar supjaustyti, daržovės, vaisiai ir mėsa.Ji taip pat gali būti Saugojimo Krepšys saugojimo rūšių maisto ir apledėjimo gėrimų, spintelėje ar šaldytuve.Patiekalas Vonia vidaus ir lauko naudoja, pavyzdžiui, kempingas, lauko kepsninė ir stovyklavietės išvalyti.Būti Nutekėjimo Colander už indai ir stiklo.

[SULANKSTOMOS, SULANKSTOMOS, ERDVĖS TAUPYMO DIZAINAS] Ergonomiškas, erdvės taupymo dizainas.Sietai yra sulankstomas, juo gali būti žlugo žemyn pagal 2 cm, todėl jie negali imtis labai reikalingų kambario jūsų virtuvės spintos.Šį novatorišką ir lengvas, skirtas patogiai laikyti juos virtuvės stalčių ar spintą ir vykdyti kompaktiškas saugojimas.Specialios neslidžios tvirtai stovi, gali būti įdėtas bet kur, net ir lygaus paviršiaus.

[Būtinybė vidaus ir Lauko] Tai yra labai svarbus dalykas jūsų RV ar kelionių priekabos, ji turi 4 in 1 funkcijų, kurios labai padidina efektyvumą jūsų virtuvės darbą.Nešiojamų funkcija yra taip pat patogu, kempingas, kelionės, žygiai, plaukiojimas laivu, žvejyba, paplūdimio, RV, piknikai, GRILIS, stovyklavietė valymas.Į išardomi patiekalas vonia ateina su integruotą kištuko ir kiaurasamtis, reiškia, kad jums nereikės pakelti į kanalizaciją.

Stilius: modernus ir paprasta

Spalva:žalia

Medžiaga: PP+TPR

Dydis: 40 x 30 cm

Pakuotės Turinys:

1 x kempingas kriaukle

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: husqvarna 372xp dalys, bambuko valdyba, peg valdybos lentynos, nešiojamieji stovykla kriaukle, nešiojamų lauko kempingas kriaukle, valdybos supjaustyti, pegboard saugojimas, valdybos pjaustyti, kapojimo lentos su saugojimas, nešiojamų kempingas kriaukle australija

Panašūs produktai