Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Kukurūzų krakmolas vienkartiniai maisto pakuotės takeaway, maisto konteineriai, Stačiakampis, du kartus grotelės Trys ažūriniai EKOLOGINIO suyranti priešpiečių dėžutė

€32.78
  • Skonis: Kukurūzų skonio
  • Kiekis: 50
  • Talpa: 700ml
  • Medžiaga: kukurūzų krakmolas
  • Spalva: smėlio spalvos
  • Formos: Stačiakampio formos

Nauja

- +

Kukurūzų krakmolas vienkartiniai maisto pakuotės takeaway, maisto konteineriai, Stačiakampis, du kartus grotelės Trys ažūriniai EKOLOGINIO suyranti priešpiečių dėžutė

Gamintojas: zeqiu Medžiagos:Kukurūzų krakmolas Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.Mūsų produktai yra pagaminti iš natūralios žaliavos, naudojant pažangiausias technologijas, perdirbimo,Ji neturi savotiškas kvapas, ar nėra nuotėkio ir geros sandarinimo veiklos.Pagamintas iš Kukurūzų krakmolo, a likusių žemės ūkio pluošto ir kasmet atsinaujinančių išteklių 100% TVARUS, KOMPOSTUOTI & BIOLOGIŠKAI ŠALIES BAKO :,, ar jūs ieškote tikrai ekologiškas vienkartines langelį savo kitą miltų, salotos, desertas ar užkandis, ar jums dažnai reikia biologiškai EKOLOGINIO bako jūsų RV ar kempingas dėžutės, jie yra puikūs.

Nepalikdami jokių kenksmingų medžiagų, ji gali būti saugiai naudojama, ir produktas, gali būti kompostuojamos po automatinė irimo, todėl jums nereikės jaustis kalti apie vienkartinę prietaisai.Be to, dėžutėje yra lengvo skonio kukurūzų krakmolo.

Tai gali padaryti maistas atrodo daugiau skanus.

Yra trys medžiagos dangčiu, jūs galite pasirinkti pagal jūsų pageidavimus.

Pirkėjų atsiliepimai

1.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. 2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ačiū!

DUK

Ką daryti, jei gautų prekių nėra patenkinamas?

Kai Pakuotės buvo problema ,kaip paketas sugadintas, defektai,Prarado (Bec tarptautinės laivybos turėti jokios avarijos) ....Pls susisiekti su mumis immediteadly .Mes stengiamės suteikti patenkinti sprendimas.Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, mes mielai priimti prekės (- ių) ir atgal, gali pasiūlyti visą grąžinamosios išmokos arba mainus.

Ar yra nuolaida?

Mes factory outlet.Jei jums reikia urmu užsakymo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Aš duosiu jums priimtiną nuolaidą.Dėkojame už jūsų paramą!

Šie produktai saugūs?

Šie vienkartiniai miltai dėžės tikrinami dėl kokybės ir saugos.Nėra jokios kenksmingos medžiagos,Jie gali tiesiogiai liestis su maistu ir yra tinkamas visiems

Kada galime tikėtis, kad gauti prekes?

Vežimas paprastai trunka 10-20 dienų MUS UK AS DE; apie 15-30 dienų į kitas šalis,angų ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.Jeigu tu negali priimti laivybos laikas, prašome patikrinti papildomą mokestį su mumis laivų daiktą per express".

Prekės Ženklo Istorija

Šanchajus ZEQIU pramonės įmonė yra žinomas maisto pakuočių bendrovė Šanchajuje.Bendrovė įsteigta daug metų aplinkos apsaugos, kokybės, paslaugų, saugumo pirmąją vietą,ir tai buvo įsipareigojo aplinkos apsaugos, darnios plėtros, energijos taupymo, saugos, praktinius tyrimus, siekiant vartotojams suteikti geriausias produktas patirties.

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą .Labai jums ačiū.

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą .Labai jums ačiū.

Žymos: baker vienodas, paketas, restoranas, dubuo tvirtasis, dantų krapštuką, patenkinti, takeaway maisto pakuotės maišelis, lauke pica, kukurūzų skustukas, vienkartiniai greito maisto, šalinimo priešpiečių dėžutė

Panašūs produktai