Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1Pcs Moterų neslidus Žiburių Apkabos, Plastikiniai Duckbill Aligatorius Staigius Plaukų Įrašą Spalva Žiburių

€0.53 €0.36
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dydis: Hair Clips for Women
  • Kiekis: 1pcs
  • Modelio Numeris: Plastikiniai
  • Medžiaga: Plastikiniai

Nauja

- +

Ypatybė:

AUKŠTOS KOKYBĖS PLAUKAI, CLIP - Didelio elastingumo spyruoklės, kurios trunka ilgą laiką, net po daugkartinio naudojimo.Plaukų segtukas yra pagamintas iš patvaraus plastiko, lengvas ir nebus rūdžių ar skauda galvos odą.

GERIAU NEI METALO PLAUKŲ ĮRAŠAI-Tai plastikinių plaukų segtukai yra geriau nei metalo įrašą.Antis dantų klipai yra tvirtas, lengvas ir patogus naudoti ir gali išlaikyti savo plaukų stora, kai prašo jūsų veido kaukė ir skalbimo savo veidą.

ANTI SLIP SKIRTOS PLAUKŲ FORMAVIMO ĮRAŠAI - Sukurta su duckbill, jie ne slydimo lengvai ir su šlapia danga yra stora.Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta susirangyti arba ištiesinti savo plaukų.Ar ilgas, trumpas, plonas, ar storas plaukai, ji gali išlaikyti jų vieta.

PRIEINAMA 6 SPALVŲ-Plaukų įrašus galima kelis matinių spalvų, todėl jūs galite pasirinkti spalvą, kurią norite remiantis jūsų nuotaiką ir pageidavimus, bet kuriuo metu.Galima Raudona, Mėlyna, Violetinė, Juoda, Fuksija, Ruda

DAUGIAFUNKCINIS PLAUKŲ CLIPS - Plačiai naudojamas gerai salonas optikos, smūgis, džiovinimas, dažymas, namų "PASIDARYK pats", nuplaukite veidą, makiažas arba atsitiktinis, plaukų priežiūros poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Ilgis: 3,7 cm

Pakuotė:

1 x Plaukų Clips Moterims

Pastabos:

Įsitikinkite, kad kampas žarna, kitaip somthing daro įtaką produkto naudojimo bus suveikusi.

Žymos: kietas lentelė, crystal ananasų, sma alligator clips, silicio alligator clips, linijos alligator clips, gėlių plaukų pin, kietas, moterų alligator clips, crystal pin, žalia alligator clips

Panašūs produktai