Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Spalvinga Gėlių Pagalvė Pagalvėlės Saulėgrąžų Formos Grindų Pagalvės Sėdėjimo Pagalvėlė Kėdė Kilimėlis, Minkštos Lėlės, Žaislai, Namų Sofos, Automobilių Puošimas

€13.56 €8.14
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Unpick ir Plauti: Ne išimti ir Išskalbti
  • Tipas: cusion
  • Prekės Pavadinimas: Hokerbat
  • Modelio Tipas: Gėlių
  • Naudoti: sėdynė
  • Formos: Gėlė
  • Rinkinys Tipas: No

Nauja

- +

3D Gėlių Grindų Pagalvės Sėdėjimo Pagalvėlės, Kilimėlis & Saulėgrąžų Formos Dekoratyvinis Mesti Pagalvės, dekoratyvinės Pagalvėlės & Pliušinis Įdaryti Žaislas, Namų Kambario Dekoro, dėl Skaitymo

Specifikacija :

Audinys: Prabangus

Įdarui: PP medvilnės

Dydis: 40cm/50cm

Svoris: 250g/450g

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba :

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2cm paklaida.Dėl skirtingų monitorių, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

Ypatybė :

Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš trumpų prabangus ir alsuoja PPcotton.Minkštas gėlių pagalvė tinka įvairaus amžiaus žmonėms.

Tinkamas Dydis: 40cm/50cm skersmens dydį.Gėlių pagalvės, tokio dydžio, tinka grindų sėdėjimo pagalvėlės, namų ir miegamasis dekoracijas.

Unikalus Dizainas: Realistiškas saulėgrąžų formos pagalvę, ir aukštos elastinga įdaru žemyn medvilnės, todėl gėlių žiedlapių visiškai ir ryškus.Pliušinis krėslų ir ryškia spalva miegamajame, žaidimų kambarys, gyvenamasis kambarys.suderinti minkštumą ir komfortą savo namuose.

Keli Naudoja: gražių gėlių pagalvė gali būti naudojamas kaip grindų pagalvės ar saugos patalpose ir lauke vaikams ar suaugusiems poilsio ir skaityti.Tai puikus apdailos gyvenamasis kambarys, miegamasis, žaidimų kambarys, pridėti spalvų į visus kambarius ir teikti patogią papildomos sėdimos vietos.

Plovimas: Clean-up yra lengva.Už nepilnamečio išsiliejimo, galite vietoje-išvalyti savo gėlių formos pagalvė su drėgnu skudurėliu ar kempine.Kai atėjo laikas giliau valymas, ji gali bewashed ranka, ar galite mašina nuplaukite švelniu režimu.Oro išdžiūti iki kito naudojimo.

Pakavimo sąrašas :

1pcs pagalvėlė

Žymos: kėdės pagalvėlė padas, sofa-lova, sėdynės pagalvėlė, pagalvėlė grindų, kėdė cusion, bendras automobilio sėdynių pagalvėlių, pagalvė, gėlių pliušas, kėdė padas, kėdė japonijos grindų

Panašūs produktai