Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Apskritas Sidabro Nulio Off Lipdukai 300pcs/roll Nulio Off Lipdukai Partijos Veiklą Žaidimas Lipdukai Vaikams "Pasidaryk pats" Žaislai, Lipdukai

€1.76 €0.91
  • Medžiaga: Popierius
  • Formos: -
  • Amžius: >6 METŲ
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Kulka Taškų: 1、Tinka: Jis labai tinka kaip žymų, iškarpų albumai, popierius dovanų įvyniojimai ir dovana žymes ir kt.Naudoti šių dovanų žymes, kad ypatinga, dovanos.

2、Ne Likutis: Lengva įdiegti ir ardyti, nepalikdamas jokių likučių.

3、Specialios Dovanos: Jie gali būti tiekiami iš švariausių, sausas paviršius, pvz., keramikos ar ABS.Lipdukai pridėkite saldumo ypatingos dovanos jums padaryti sau.Idealiai tinka kepiniams, hermetiški maišai ar ypatinga proga vokai.

4、Lipni Etiketė: Šių dovanų žymas, yra pagaminti iš lipnios.Apvalios formos lipdukas etiketės tinka atostogų tematikos renginių ir gali būti tvirtinama prie balionai, korteles, sklypai, ir dovanų pakavimo popierius.Puikus dekoro šalis.

5、Nulio Funkcija: Šis lipdukas taip pat turi nulio funkcija, galite naudoti sunkiai kortelė arba moneta subraižyti išjungti sidabro sluoksniu.Jūs galite rašyti pagal aplinkosaugos ¾enklelis, ir tada išvalyti išjungti sluoksnių.Pažvelgti žodžiai viduje.Įdomus yra begalinis.

Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Sidabro Lipdukas

Svoris: apie 53g/1 ritinėlis

Dydis: apie 2.5*2.5*0.2 cm/0.98*0.98*0.08 į

Spalva: sidabrinė

Pakavimo Sąrašas:

Apvalus Lipdukai*300

Pastabos :

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Žymos: kpop lipdukas, polco sticker, automobilių katė lipdukas, šalto gelio, sienos lipdukas, užrašų knygelė lipdukas, nulio lipdukas, nulio, mielas lipdukas, subraižyti išjungti lipdukas

Panašūs produktai