Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

500ml Nešiojamų Baltymų Milteliai Purtyklė Butelio Didelės Talpos Geriamojo Konteineris su Milteliais Atveju Plastikinis Maišytuvo Sporto, Vandens Taurė

€9.98 €7.69
  • Talpa: 550ml
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: PE

Nauja

- +

Savybės:

1.100% Brand New Ir Aukštos Kokybės.

2.Aukštos kokybės BPA free plastiko baltymų purtyklė butelio, maisto klasės, 18/8 nerūdijančio plieno maišytuvas ratas, puikiai uždaromos nuotėkio įrodymas dangteliu ir flip dangtelis su sporto burną.

3.Spalvos: juoda, balta, žalia ir raudona, papildomi 2 attachable puodeliai kapsulių ir miltelių savininkas ant kiekvieno buteliuko, matavimo linijos 500 ml / 16 oz, nekilnojamojo talpa iki 600 ml / 20 oz.

4.Labai geras baltymų karštinės, pavyzdžiui, baltymų miltelių suplakti su pienu, šaltos kavos ir kitų gėrimų ar kokteilius, sumaišyti gerai.Nenaudokite karšto vandens, kad yra virš 65 ℃ / 145 ℉ į purtyklė, karšto skysčio sukels oro plėtimosi, kad bus atidaryti dangtelį.

5.Specialios, skirtos lengvai rankena gerti shaker taurės lengva laikyti, ir plati burna sklandžiai gerti. 2 twist-ant puodelių ant dugno kiekvieną butelį laikyti baltymų miltelių ir kapsulių, apima kapsulė organizatorius.Vytos dangčiu ir flip dangtelis prie dangteliu yra 100% sandarumo įrodymas.

6.Su mūsų specialiai sukonstruotas shaker baltymų butelį ir nerūdijančio plieno maišytuvas ratą, jums bus turėti lengvai purtyti savo sumaišykite puikiai ir duos jums sklandžiai rezultatas.

Prekės Specifiką:

Spalva:Balta/Juoda/Raudona/Žalia/Geltona/Žalia/Mėlyna

Dydis:25cm*9.5 cm

Medžiaga:Plastikas

Forma:Apvalus

Talpa:501-600ml

Produkto Kategorija:Shaker butelis

Stilius:Modernus

Taikoma objektas:Suaugusiųjų

Taikoma vieta:Gyvenamasis kambarys, virtuvė, miegamasis, sporto salė

Paketų Sąrašo: 1Pcs Purtyklė Butelio

Žymos: ryšiai puodeliai, tešlą spragilas, shaker sportas, Kokteilis, baltymų purtyklė, oro pūstuvas baseinas, titnagas, raagi vandens butelių, magic bullet įrankių pakeitimo, mano

Panašūs produktai